LIGA SAMPIONA RUKOMET

LIGA SAMPIONA RUKOMET 

RUKOMETNI MEC IZMEDJU VOJVODINE I LA RIOHE liga sampiona rukomet

Ulaz na mec 5. kola Lige sampiona rukomet između Vojvodine i spanske La Riohe koji se igra u subotu 17. oktobra u velikoj sali na Spensu biće slobodan.

Nakon odgledanog mec - a u Novom Sadu izmedju rukometasa Vojvodine i spanske La Riohe u subotu 17. oktobra u velikoj sali na Spensu, mozete nociti po pristupacnim cenama u Novom Sadu, u HOTELU RIMSKI. Slobodan parking ispred Hotela Rimski, sa video nadzorom. Parking je slobodan i ne naplacuje se. Nocenje u hotelu u dvokrevetnim sobama, trokrevetnim i cetvorokrevetnim apartmanima po pristupacnim cenama.

Hotel raspolaže sa 20 sobe i 5 apartmana, gde je jedan od apartmana lux-app. Hotelska jedinica može da primi do 50 gosti. Sve sobe u klimatizovane i sadrže: kupatilo, centralno/podno grejanje, TV (kablovska), telefon (otvorena linija), bežični internet i aperitiv bar. Ceo kompleks je obezbeđen video nadzorom. U sastavu hotela se nalazi restoran (doručak-švedski sto) smešten na 4. spratu sa odvojene dve sale za pušače i nepušače. Takođe raspolažemo i sa klimatizovanom konferencijskom salom (oko 50 mesta, TV, video marker tablom, flip chart). U holu hotela moguće je koristiti računar sa internet pristupom kao i wireless, čija mreža pokriva svaku smeštajnu jedinicu sa odličnim signalom. Hotel raspolaže sa liftom, obeleženim parking mestima (ispred hotela) i garažama za goste.

Samo u subotu 17. oktobra 10% popusta na nocenje.

Ocekujemo Vas posle utakmice Vojvodine i La Riohe da odmorite i saberete utiske u HOTELU RIMSKI.

Liga sampona rukomet.