Noćenje za dvoje u Novom Sadu

Noćenje za dvoje u Novom Sadu

Noćenje za dvoje u Novom Sadu

Ako Vam je potrbno noćenje za dvoje u Novom Sadu, 
na pravom ste mestu kod nas u Hotelu Rimski.
Da li je u pitanju romantičan vikend ili poslovni put, a možda i odmor? Ako je odgovor da, dođite u Hotel Rimski koji vam nudi idealan smestaj. 
Zašto? 
Jedan od razloga je što u celom aprilu imamo specijalne pogodnosti, pratite nas kad god vam treba smeštaj u Novom sadu i iznenadićete se.
Pogledajte ispod za više detalja o ponudama. Ovo je samo jedan deo, biće još... :-)

Noćenje za dvoje u Novom Sadu / Romantičan vikend- u sklopu ove akcije nudimo smeštaj u apartmanima ili sobama sa francuskim ležajom. Sobe i apartmani su komforni, čisti, u svakoma apartmanu imate kuvalo i besplatan čaj i kafu. Dobija se gratis vino u sobi ukoliko rezervišete smeštaj u aprilu. Osoblje ljubazno i spremno na odgovori na sve vaše zahteve.

Noćenje za dvoje u Novom Sadu / Poslovni put- ako vam treba diskrecija, konferencijska sala, kancelarija, brzi internet, doručak pa na put, sveža kafa za dobro jutro i radan dan... na pravom ste mestu.

Noćenje za dvoje u Novom Sadu / Odmor- miran deo Novog Sada, a opet blizu centra,autobuske stanice i  petrovaradinske tvrdjave, i sto znači ukoliko želite i provod da uvrstite u odmor i to je na dohvat ruke, a onda nakon izlaska, lepo ćete se odmoriti u tihoj ulici jovana cvijića.
Sve ovo, a i još mnogo razloga koje ćete znati i kad dođete... 
Vaš Hotel Rimskinocenje za dvoje u novom sadu hotel rimski