Kirby servis

Kirby servis Novi Sad Beograd Zrenjanin Subotica

 
Kad god birate hotelski smeštaj, priznajte da Vam je čistoća jedna od najvažnijih stvari. Gde god da je hotel lociran, kakve god da su hotelske sobe i apartmani, šta god da je na meniju, sve to ne vredi mnogo ukoliko sve ne blista, od posteljine, nameštaja, kupatila, podova, hodnika...

Čim kročite u hotel Rimski, primetićete da je sve besprekorno čisto, sjajno i sređeno, što daje osećaj prijatnosti i udobnosti. Ovo popularno prenoćište ne samo da održava savršenu higijenu, nego i Vama koji se nađete u njemu pruža mogućnost da nabavite ista sredstva za čišćenje koja koristi i negovo osoblje.

Pitate se kako? Firma Rira posluje u kancelariji koja se nalazi u sklopu hotela, gde se prodaju kirby aparati za dubinsko čišćenje , kao i kompletna kirby oprema. Dakle, na jednom mestu se mogu kupiti delovi i kese za kirby, remenje, šamponi za pranje tepiha,osveživači i sve ostalo od čega će i Vaš dom ili kancelarija zasijati. A kako će da izgleda posle upotrebe ovih proizvoda, videćete na licu mesta, jer se prostorije i nameštaj hotela Rimski održavaju upravo ovim proizvodima. Tu se ujedno vrši servis i popravka kirby aparata.

Ovako dobri usisivači preko su potrebni svakom domaćinstvu, a jednom kada uvidite sve mogućnosti koje Vam pružaju, žalićete za svakom godinom u kojoj ste se mučili sa običnim sredstvima za održavanje higijene. Sada kad ovo znate, uputite se, ne samo kada Vam treba noćenje, pravo u hotel Garni Rimski.